Straatvoetbal een succes

APPINGEDAM - Op het kerkplein in Appingedam werd vorige week door ruim 150 voetballers gestreden tijdens het KNVB straatvoetbaltoernooi. De vele bezoekers maakten het mede tot een groot succes.

Op woensdag ging het om een plaats in de finales, want er waren natuurlijk maar een paar teams die zich daarvoor konden plaatsen.

Op de finaledag was de winst bij de allerjongsten. (6,7 jaar) voor het team Voetbalhero's. In de groep 8,9 jaar ging FC Top met de zege aan de haal. In de finale van de meisjes 11,12 jaar toonden de Supergirls zich duidelijk het sterkst. Bij de meisjes 10/11 jaar waren de DVC-girls verreweg de besten.

Bij de jongens 10/11 jaar kwam na een spannende finale FC de Knullen als winaar tevoorschijn. Dit jaar was er ook voor het eerst een poule met gemengde teams. Winnaar werd de Coole Squad.

In de laatste finale, van de jongens 12/ 13 jaar, werd er wvol overgave gestreden om de eerste plek. Uiteindelijk was daar de winnaar De Toppers. De winnende teams mogen zich aanmelden voor de landelijke finaledag.

Zie ook: Facebook Knvb Straatvoetbal.