Avond Vier Daagse Delfzijl

DELFZIJL - De voorinschrijving van de Avond Vier Daagse wandeltochten in Delfzijl, georganiseerd door de w.s.v. Spirit, is al enige tijd geopend.Er zijn al ruim 500 inschrijvingen.

De 70e editie is van maandag 4 tot en met donderdag 7 juni. Aanmelden via internet kan nog tot en met 2 juni. Tevens is er nog een aparte inschrijfmiddag in de kantine van de sporthal De Ringen, op woensdag30 mei tussen 15.00 en 17.00 uur en natuurlijk kan men zich ook op de eerste wandelavond nog aanmelden in De Ringen.

Wat betreft de routes zijn er deze keer wat kleine wijzigingen op de tweede wandelavond, de dinsdag, maar in grote lijnen blijven ze hetzelfde. Op donderdagavond is, zoals gebruikelijk, de feestelijke intocht vanaf het Borgshof in Farmsum naar het sportpark Centrum in Delfzijl-west, waar iedereen zijn of haar beloning in ontvangst mag nemen. De intocht wordt weer begeleid door een viertal muziekkorpsen, t.w. D.H.O., Kon. Wilhelmina, C.B.S. - Bierum-Spijk en tot slot Prins Hendrik uit Scheemda.

Meer informatie: www.wsvspirit.nl.