17e Hippolytusrun in Middelstum

MIDDELSTUM - IJsvereniging IJsbaan Middelstum houdt woensdag 13 juni om 19.00 uur de zeventiende editie van de Hippolytusrun.

De run is na Stedum de tweede loop van het Huis & Hypotheek Ommelander Loopcircuit. Jaarlijks mag de loopwedstrijd rekenen op meer dan tweehonderd deelnemers aan de tien en vijf kilometer. De route door en rond het dorp Middelstum is afwisselend. Na de start op het ijsbaanterrein aan de Korenlaan gaan de deelnemers via de Korenlaan, Ploegersweg, Coendersweg, Groensingel, Meidoornlaan, het Middelstumer bos, Hippolytushoes, opnieuw stukje bos, de borg Ewsum, Burchtstraat, Trekweg en Ploegersweg terug naar het ijsbaanterrein. De deelnemers kunnen kiezen voor de trimloop van vijf kilometer waarbij de ronde één keer gelopen wordt of de wedstrijdloop van tien kilometer. De ronde wordt dan twee keer afgelegd.

Inschrijven kan van 18.00 uur tot 19.00 uur in het clubgebouw van de ijsvereniging aan de Korenlaan 1 in Middelstum. De jeugdloop (sponsorloop) voor leerlingen van het basisonderwijs begint om 19.00 uur. De wedstrijd voor de senioren start om 19.30 uur.