Extra voordelig meedoen aan kindervakantiespelen Kriebeldam in Appingedam

APPINGEDAM - Kinderen kunnen zich weer aanmelden voor deze 52ste editie van de kindervakkantispelen Kriebeldam in Appingedam.

De aanmeldingsformulieren zijn op alle basisscholen in Appingedam uitgedeeld aan de kinderen uit de groepen drie tot en met acht. Mocht er geen formulier zijn ontvangen dan kan deze ook worden afgehaald bij de receptie van het ASWA-gebouw. Dit is tevens het inleverpunt voor de ingevulde formulieren. Het thema is de wonderlijke onderwaterwereld van Kriebeldam.

Deze zomer kan er dankzij bijdragen van onder andere het RWE Cultuurfonds, de gemeente Appingedam en het Fonds Eemsmond extra voordelig worden deelgenomen. Deelname kost namelijk 7,50 per kind per week en voor beide weken zelfs slechts 14,00. Voorgaande jaren was dit nog ruim het dubbele. Dankzij deze bijdragen kan Kriebeldam weer terug gaan naar waar ze eigenlijk 52 jaar geleden ooit voor zijn begonnen. Dat is namelijk het aanbieden van een betaalbare vakantieactiviteit voor kinderen. In de twee weken zijn er heel veel verschillende activiteiten. Van huttenbouwen en speurtochten lopen tot een nachtje slapen en op excursies gaan, er is elke dag voor iedereen wel iets leuks te beleven.

Kriebeldam wordt gehouden in de periode van maandag 24 juli tot en met vrijdag 3 augustus.. Uitgebreide informatie staat op: www.kriebeldam.nl.