Auto wassen voor een goed doel

DELFZIJL - De BOVAG autowas- en poetsbedrijven roepen zaterdag 30 juni uit tot Nationale Autowasdag. Ook Car-Wash Noord vof / AutoProfijt Noord in Delfzijl doet mee en schenkt voor elke gewassen auto € 1,- aan Villa Pardoes.

Dit jaar staat de Nationale Autowasdag namelijk in het teken van dit goede doel. Sla op de laatste zaterdag voor de start van het vakantieseizoen twee vliegen in één klap: een blinkend schone auto én maak vakantie voor ernstig zieke kinderen mogelijk.

Om te zorgen dat kinderen van 4 tot 12 jaar die levensbedreigende ziek zijn ook vakantie kunnen vieren, steunt de Nationale Autowasdag 2018 dit jaar Villa Pardoes. Voor deze kinderen is op vakantie immers niet zo vanzelfsprekend. Villa Pardoes maakt het voor hen én de rest van hun gezin mogelijk zodat ze even aan iets anders kunnen denken dan aan ziek zijn. Ze kunnen samen met hun ouders, broertjes en zusjes en opa’s en oma’s logeren in het sprookjesachtige vakantieverblijf van Villa Pardoes, vlakbij de Efteling.

Voor alle kinderen die op de Nationale Autowasdag langskomen ligt er een Villa Pardoes kleurplaat klaar. Daarmee maken ze kans op een dag Efteling met het hele gezin.