Rabobank verrast geslaagde Jeroen Hoeksema in Uithuizen

UITHUIZEN - Jeroen Hoeksema uit Uithuizen is niet alleen geslaagd voor zijn eindexamen, maar kreeg in deze regio ook de prijs in de actie Geslaagd… én door! van de Rabobank.

Voor veel middelbare scholieren betekent het behalen van een diploma ook het begin van een nieuwe fase in hun leven. Kies je voor een tussenjaar om te gaan reizen of ga je studeren? Blijf je thuis wonen of ga je op kamers? Een baan, of nog niet? Rabobank gaf de afgelopen week op landelijk niveau prijzen weg die kunnen zorgen voor een vliegende start van die nieuwe fase: een reischeque van € 2.000,--, de betaling van € 2.000,-- collegegeld of een jobcoach ter waarde van € 2.000,--. Daarnaast reikten lokale Rabobanken ruim 90 cheques van € 800,-- uit voor de inrichting van een ‘studie-proof’ kamer.

Afgelopen vrijdag werden er in de provincie Groningen maar liefst vier van deze cheques uitgereikt. Ook dus bij de geslaagde Jeroen Hoekstra uit Uithuizen. Na zijn examens heeft hij zich via ‘Rabobank.nl/geslaagd’ aangemeld voor deze actie en aangegeven welke keuze hij wilde gaan maken na het behalen van zijn diploma.