Frankes Stofferingen nu met eigen showroom in Appingedam

APPINGEDAM - Frankes Stofferingen, al jaren een begrip in woninginrichting, heeft nu ook een showroom geopend aan de Wijkstraat 8 in Appingedam.

De eigenaren Jeffrey en Gerda Frankes zien de nieuwe toonzaal als een extra service, want de showroombus, die al jaren bij mensen aan huis komt, blijft gewoon bestaan.

„De goedlopende producten hebben wij in de showroombus,”vertelt Jeffrey, „maar willen klanten iets anders of iets bijzonders aan de hand van een zeer uitgebreide collectie, dan zijn ze van harte welkom in de winkel in Appingedam. We zullen ze daar ook deskundig en persoonlijk helpen.

Dat gebeurt we op afspraak, vult Gerda aan. „Dan hebben wij alle tijd voor de klant en worden wij niet afgeleid door andere bezoekers.”

Frankes Stofferingen komt met de showroombus geheel vrijblijvend bij de klant langs. met stalen van gordijnen,, vloeren, matten en tapijten. Het voordeel voor de klanten is, dat ze meteen kunnen zien of het past in hun huis en Frankes kan de situatie ook beter inschatten. Bijna altijd kan aan de prijs ook al worden vastgesteld. Men hoeft niet op een offerte te wachten.

Voor het maken van een afspraak in de showroon kan men bellen met: 0596-857485.