Hoofdprijs vakantievilla stuwt loterij VV Eenrum omhoog

EENRUM - De voetbalvereniging Eenrum denkt bij haar verloting voor een betere accommodatie echt in het groot. De hoofdprijs is een vakantievilla ter waarde van 150.00 euro.

Daarnaast staan er ook nog een auto en een vakantiecheque in de prijzenpot. De prijzen van de lootjes liggen vanzelfsprekend iets hoger, ze kosten 98 euro. Deze spectaculaire verloting begint nu goed te lopen, de club haalde er zelfs de landelijke pers mee. Het sportcomplex van VV Eenrum is toe aan renovatie en innovatie en daarom heeft de vereniging de bijzondere actie bedacht.

De te winnen vakantievilla staat op het prachtige park Suyderoogh, midden in het Nationaal Park Lauwersmeer. De villa is volledig ingericht; je kunt er dus meteen in of je kunt de villa gaan verhuren. Als tweede prijs kunnen deelnemers een gloednieuwe Renault Twingo Collection in de kleur metallic zwart winnen en een vakantiecheque van 1000 euro is de derde e prijs. Alle prijzen zijn geheel belastingvrij.

Er worden maximaal 9900 loten verkocht, dus de winkans is behoorlijk. Vergelijk dat maar eens met de Staatsloterij, vinden ze bij VV Eenrum, waar per maand miljoenen loten worden verkocht.

De vereniging heeft een vergunning van de Kansspelautoriteit onder nummer 12589 en de trekking vindt plaats op 19 oktober 2018 in Eenrum onder toezicht van een notaris.

Alle informatie over en de voorwaarden van de loterij staan op: www.huisverloting.nl.