Aldi Appingedam een week dicht voor verbouwing

APPINGEDAM - De Aldi aan Overdiep in Appingedam gaat een week dicht. Vrijdag 13 juli om 18.00 uur gaat de vestiging dicht in verband met een verbouwining. De feestelijke opening is vrijdag 20 juli om 08.00 uur.

Voor de eerste 400 klanten is er dan een prijs. De opening wordt verricht door filiaalleider Richard Everts. Na de verbouwing ligt het acent meer op afgebakken brood en veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als notebooks, hogedrukreinigers of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Filiaalleider Richard Everts is enthousiast over de veranderingen: „Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes. Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel in nieuwe stijl kunnen we de klant nog beter bedienen.”

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats.Daar worden heerlijke, verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. Bij de verbouwing zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.