Summer Saturday in centrum Delfzijl

DELFIJL - Het belooft zaterdag 28 juli in Delfzijl, ongeacht de weersomstandigheden, een zeer zonnige dag te worden. Dat is het Summer Saturday.

Beoekers van het centrum gaan veel ijsjes,slippers en vooral de zon regelmatig zien (zelfs als het regent). Er wordt door vele winkeliers een zomerse versnapering en/of drankje aangeboden in een zomerse entourage en dit alles ’s middags ook nog onder het genot van opzwepende muziek, gespeeld door de swingende Braziliaanse percussie band Batatuké. Zij zullen vanaf 13.00 uur optreden en door het centrum lopen om mensen te verleiden tot een dansje.

Voor de kinderen zijn er ‘s middags leuke spelletjes en activiteiten te doen , verspreid door het centrum. Onder andere snoephappen en waterballonnen gooien staan op het programma.

De winkeliers hebben ook een leuke actie bedacht voor iedereen die het aandurft. Wie in de grappigste, vooral gekke, meest originele of creatiefste zomer outfit komt en op de foto gaat in één van de zomerse settings bij verschillende ondernemers, maakt u kans op één van de drie zomers gevulde tassen.

Bij meer dan 45 winkeliers ontvangt men zelfs bij een aankoop een coupon voor een gratis ijsje.Deze kan men ophalen bij Cafetarie Rex, Cafetaria de Delf of Limburgia.