Win een levensfeest bij Onder Ons Uitvaart

STEDUM - Bij Onder Ons uitvaart kun je nu een wel heel bijzondere prijs winnen: een levensfeest. Het is dé manier om bij leven al een keer stil te staan bij het laatste afscheid.

Wat houdt een levensfeest praktisch in? Mariele Mijnlieff van Onder Ons Uitvaart: “Een levensfeest is een feest op een door jou gekozen datum en tijd, op een informele locatie. Dus thuis, in de tuin, een clubgebouw of iets dergelijks, zolang het maar geen formele horecagelegenheid is. Uiteraard met mensen die voor jou belangrijk zijn en eten en drinken waar je van houdt. Wij komen met twee personen je wensen in kaart brengen, maken sfeer op locatie en bezorgen lekker eten.”

“Je bent vrij om uit te nodigen wie je wilt, dat kan beperkt zijn tot een kleine kring ‘echte' vrienden, uitsluitend familie, een mix van die twee, of iedereen die ooit in je leven belangrijk is geweest. Iedereen die, bij wijze van spreken, ook op je uitvaart zou komen.”

Voor het stilstaan bij het laatste afscheid is wel wat moed nodig. Toch is het belangrijk erover nagedacht te hebben. We hebben allemaal weleens een uitvaart meegemaakt waarvan je dacht: 'nou, zo wil ik het niet.' Bij Onder Ons uitvaart kun je een verzekeringscheck uitvoeren, zowel via een gesprek als online door middel van het invullen van een vragenlijst. Deze checklist helpt je om je ideeën over afscheid en uitvaart op papier te krijgen. Het invullen ervan kost ongeveer een half uur. Na afloop krijg je een ingevulde versie van de vragenlijst per mail toegestuurd.

Onder iedereen die de voor 31 oktober de online checklist invult of een gesprek /verzekeringscheck aanvraagt, verloot Onder Ons Uitvaart een levensfeest t.w.v. 1000 euro. Mocht er voor dit feest veel meer geld nodig zijn, dan betaal je zelf het verschil bij. In november 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Waarom nu een gesprek of verzekeringcheck? Het kost je niets en kan je veel brengen. Een paar punten: er zijn best veel dingen waar je alleen voor kan kiezen als je er weet van hebt en er dus bij leven een keer bij stil staat; je kan veel geld besparen omdat er geen druk is van emoties of tijd; je haalt die zorg uit je (achter)hoofd; je biedt nabestaanden een leidraad; het geeft richting en maakt ruimte in de week na een overlijden; bovendien maak je nu kans op het levensfeest!

Voor meer informatie kijk op de website www.onderonsuitvaart.nl of bel 06 1998 50 15.