Tai Chi voor een gezonder leven

UITHUIZEN - Tai Chi vereniging Uithuizen start 4 september met een inloop maand. Omdat Tai Chi en Chi Kung echt door iedereen te doen is, kunnen geïnteresseerden vrij inlopen om een les te proberen, te ervaren en kennis te maken.

"Het mooie van Tai Chi en Chi Kung is dat je zowel doelen kan halen, maar ook gewoon om een keer in de week lekker bezig zijn" aldus Yvonne Huizinga

Het Chinese Tai Chi Chuan maar ook Chi Kung wordt door velen gezien als Chinese Yoga. Yvonne Huizinga: "er zijn natuurlijk wel wat overeenkomsten, maar ook heel veel verschillende aspecten. Bij Tai Chi gaat het om doorbewegen, bij Yoga heb je vaak vaste Asanas (houdingen)"

Vaak als mensen een medische aandoening hebben, grijpen ze dat vaak als reden aan om niet te gaan bewegen. Juist is aangetoond dat je met klachten als, migraine, fibromyalgie, copd, reuma, burnout verschijnselen en stress juist moet bewegen om de aandoening te verlichten.

Iedereen krijgt een gratis inloop kennismakingsles bij Yvonne Huizinga. De maand september zal deze non-profit organisatie Tai Chi Uithuizen het 'fit en vitaal' inloop plan aanbieden. Mensen kunnen zonder afspraak binnenlopen om een les mee te doen.

Kom langs dinsdagavond van 20.30 tot 21.30 uur in de gymzaal J.F.Kennedylaan 22 in Uithuizen. Meer informatie via: 06-14925624 of www.tai-chi-uithuizen.jimdo.com