Rabobankweek met Ali B.

NOORD-GRONINGEN - Rabobank Noord-Groningen houdt de eerste week van oktober de Week van de Coöperatie. Een week speciaal voor leden met leuke activiteiten voor jong en oud.

Op woensdagmiddag 3 oktober zijn als eerste de kinderen aan de beurt. In samenwerking met MuzeeAquarium in Delfzijl is Jack Sparrow uitgenodigd om met kinderen tussen 6 en 12 jaar op avontuur te gaan in het museum. Dezelfde avond wordt bij Rietland in Zuidwolde een rondetafelgesprek gehouden. Al een aantal enthousiaste Groningers heeft aangegeven graag het gesprek aan te gaan met de directievoorzitter van de Rabobank, Frans Musters, over het thema: ‘samenwerking, innovatie, beïnvloeding en verandering’. Deze avond sluit filosoof en cabaretier Paul Smit af, door met humor en inhoud in te spelen op processen binnen een organisatie. Paul Smit is momenteel de meest gevraagde spreker voor het bedrijfsleven.

Op vrijdag 5 oktober gaat bij Theater De Molenberg het spektakel verder, met een gastoptreden van Ali B. Ali neemt de gasten mee in zijn verhaal over zelfontwikkeling en het behalen van persoonlijke successen. Dat we in Groningen ook heel succesvol zijn, is te horen in het voorprogramma waarin onder andere TopDuth Solar Racing en Indietopia aanwezig zijn.

Klanten van de Rabobank kunnen gemakkelijk lid worden via de website van de lokale bank. Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden en het kent vele voordelen. Zo kunnen leden naast het bezoeken van de activiteiten binnen de Week van de Coöperatie ook hun stem uitbrengen om verenigingen/stichting, die meedoen met de Rabo Clubkas Campagne, te helpen hun sponsorbijdrage te vergroten. Leden kunnen daarnaast ook meedenken over het beleid, de producten en diensten van de Rabobank en meebeslissen over de rol van Rabobank Noord-Groningen in de samenleving.