Pannasterrenteam bij DVC Appingedam

APPINGEDAM - In de herfstvakantie, op dinsdag 23 oktober, wordt op de velden van DVC Appingedam het pannasterrenteam gehouden.

Het draait dan om een grote talentenjacht die op 50 locaties, verspreid over heel Nederland, plaats heeft. Het is bedoeld voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 tot en met 13 jaar.

Voetbal en lol staan weliswaar centraal, maar het is ook een talentendag, want de beste spelers en speelsters worden gevraagd om naar een finaledag te komen. Deze vindt plaats in Utrecht op de laatste zondag van de herfstvakanties.

Aan het einde van deze finaledag maken de trainers de spelers en speelsters voor het PANNA! Sterrenteam bekend (twee jongensteams en één meisjesteam).

Het belooft bij DVC een afwisselende en leerzame voetbaldag te gaan worden. En voor iedereen zijn er leuke cadeaus, zoals een Oranje Nike voetbalshirt, gesponsord door Plutosport, een goodiebag met allerlei cadeaus, een individuele karaktertest én een voetbalmedaille.

Deelname aan deze dag bedraagt € 29,50 per kind. De deelnemers worden automatisch per leeftijdscategorie ingedeeld. Meer informatie is te vinden via: www.pannasterrenteam.nl.