Lederhosenfestival: Duits muziekfeest met

DELFZIJL - In een grote feesttent bij Grand Café Het Lokaal aan het Molenbergplein wordt zaterdag 20 oktober vanaf 21.00 uur een Oktoberfest gehouden, een muziekfeest in de traditionele Duitse sfeer.

In een omgeving van bier en Bratwurst wordt er en een feestelijk muzikaal programma geboden, met Nederlands- en Duitstalige meezinghits.

De live muziek wordt verzorgd door muziekvereniging Koningin Wilhelmina uit Delfzijl, samen met zanger Theo Driessen (bekend van DiepTriest) en zangeres Sandy Goeree. Daarnaast treedt de Limburgse partyband Zugabe op, een band met veel entertainment, interactie en een hoog feestgehalte. In de tent komen grote schermen zodat de bekende hits eenvoudig kunnen worden meegezongen.

De feesttent wordt helemaal ingericht in Duitse sfeer met biertafels, waar de bezoekers aan tafel worden bediend en het bier in grote bierpullen wordt geserveerd. Muzikanten en personeel zullen in feestelijke Oktoberfest-kleding zijn gehuld.

Bezoekers kunnen een biertafel reserveren, om er zeker van te zijn als groep bij elkaar te zitten. Reserveren kan via www.kon-wilhelmina.nl.

Losse toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Kaashuis van Dijk en Grand Café Het Lokaal in Delfzijl.