Artiestenmiddag Zonnebloem in Evenementenhal

DELFZIJL - De afdeling Delfzijl van Zonnebloem houdt, in samenwerking met de Regio Groningen Stad en Ommeland, donderdag 18 oktober de jaarlijkse artiestenmiddag in de Evenementenhal in Delfzijl.

Dat gebeurt altijd op de derde donderdag van oktober, in één van de afdelingen. Deze artiestenmiddag, met optredens van zanger Just Jean en het country en westernduo El Jackson, is bestemd voor de deelnemers van de Zonnebloem met een lichamelijke beperking. Zo’n 270 mensen gaan genieten van deze middag. Om deze middag tot een succes te maken, zijn veel vrijwilligers uit de gehele regio actief betrokken. Er zijn ook zorgvrijwilligers aanwezig die specialistische hulp kunnen bieden als dat nodig blijkt te zijn.

De afdeling Delfzijl van de Zonnebloem timmert volop aan de weg om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. De Zonnebloem kent ook een Werkgroep Jongeren die zich richt op deelnemers met een lichamelijke beperking in de leeftijdsgroep van 18 tot 50 jaar. De afdeling Delfzijl houdt jaarlijks diverse activiteiten waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van onze doelgroep. Voor deelname aan onze activiteiten wordt van de deelnemers een financiële bijdrage gevraagd die overeenkomt met de kostprijs.

Om al deze wensen te kunnen vervullen is de afdeling Delfzijl op zoek naar vrijwilligers. Meer informatie is verkrijgbaar via Joke Kampstra: 0596-634344 of www.zonnebloem.nl.