Gezellige drukte afsluiting feestweek Siddeburen

SIDDEBUREN - De Klank- en Demodag heeft zaterdag voor een gezellige drukte gezorgd als afsluiter van de Licht- en Klankweek in Siddeburen.

Tijdens het eerste lustrum was er in de tent en op het festivalterrein achter Bakkerij Prins een gevarieerd programma. Daarbij werd flink teruggegaan in de tijd. De Historische Fietsgroep Noord was in klederdracht aanwezig en er waren 66 oldtimers auto’s te zien die eerste een toerrit door de regio maakten. Ook op het bedrijfsterrein van Jos Vermue was er veel publiek om oldtimers te bezichtigen, waaronder oude legervoertuigen, een oude brandweer ladderwagen en 2 VW T2 busjes.

In en rond de feesttent was het de hele middag een drukte van belang bij demonstraties van diverse Sibboerster verenigingen. Die werden afgewisseld met optredes van shantykoren. Voetbalvereniging Siddeburen en volleybalvereniging SIVOC ’93 gaven in een ‘zandbak’ demonstraties beachvoetbal en - volleybal. De dag werd afgesloten met een rondgang van veel deelnemers door Siddeburen en een optreden van Martin Zeemering in de feesttent.