Informatieavond over zelfregie bij afscheid en uitvaart

ZEERIJP - Natuurlijk staan we er liever niet bij stil...maar vroeg of laat verliezen we allemaal een naaste of moeten zelf het leven loslaten. Op woensdag 31 oktober organiseert Onder Ons Uitvaart in Dorpshuis bij Jacobus in Zeerijp een informatieavond over zelfregie bij afscheid en uitvaart.

Want hoe moeilijk het ook is, goed afscheid nemen is belangrijk en het helpt als naasten dat zelf vormgeven. Daardoor wordt het ‘eigen’ en dat maakt het passend, bij de overledene én de naasten. Om regie te voeren in de week van afscheid helpt het om er bij leven één keer bij stil te staan.

Vragen waar u deze informatieavond antwoord op krijgt zijn: Wat maakt een uitvaart eigenlijk persoonlijk of passend? Wat moet, kan en mag, als je het afscheid zelf wilt vormgeven? Wat kost een uitvaart, waarom is het zo duur en hoe kan je geld besparen zonder afbreuk te doen aan de eigenheid van het afscheid?

Het begint om 20.00 uur. Er is deze avond een speciale samenwerking: er zijn mensen van het platform ‘Jouw Laatste Levensfase’, de plaatselijke uitvaartvereniging en ondernemers uit de buurt, die ook iets bijzonders te bieden hebben rondom afscheid. Mail voor meer informatie of opgave: info@onderonsuitvaart.nl of bel 06-19985015.