Pop-Up Buurtrestaurant in Tuikwerd

DELFZIJL - Stip Delfzijl start vrijdag 9 november met het Pop-Up Buurtrestaurant Buurt&Eten in de Brede School in de wijk Tuikwerd.

Bij een Pop-Up restaurant wordt er een willekeurige locatie uitgekozen waar bewoners uit de wijk samen verschillende gerechten maken. Deze gerechten worden in de vorm van een buffet vervolgens aan de gasten geserveerd die voor een laag bedrag samen kunnen eten.

Stip Delfzijl wil hiermee op een creatieve eigentijdse manier haar bijdrage leveren om de eenzaamheid en armoede in Delfzijl tegen te gaan. Het idee voor het Pop-up buurtrestaurant is ontstaan uit de Sociale Klussendienst die Stip Delfzijl eerder dit jaar heeft opgezet. Mocht het idee aanslaan dan worden er mogelijk meerdere Pop-Up buurtrestaurants georganiseerd. Tips en vrijwilligers voor locaties zijn van harte welkom.

Het Pop-Up Buurtrestaurant is open van 17:00 tot 19:00 uur. Kosten zijn €3,- per persoon, €1,- per kind in combinatie met volwassene (drinken €0,50 per drankje). Aanmelden is niet verplicht, maar kan via info@stipdelfzijl.nl of telefonisch per 06-33050503. Er kunnen maximaal 50 deelnemers terecht.