Thijs Dallinga en Daniël van Kaam in voorlopige selectie Oranje onder 19

APPINGEDAM - Thijs Dallinga uit Hellum en Daniël van Kaam uit Appingedam, beide van FC Groningen, maken deel uit van de voorlopige selectie Oranje onder 19.

Van Kaam maakte onlangs zijn eerste eredivisieminuten bij FC Groningen. Spits Dallinga verkaste eind vorige seizoen van FC Emmen naar FC Groningen.

Het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar werkt in november een vierlandentoernooi af in Armenië. KNVB-coach Maarten Stekelenburg heeft 33 spelers opgenomen in zijn voorlopige selectie voor het toernooi.

Naast het gastland treft Onder 19 Duitsland en Portugal. Nederland begint het toernooi woensdag 14 november om 14.00 uur lokale tijd tegen Armenië. De wedstrijd wordt gespeeld in het FFA Academy Stadium in Yerevan. Zaterdag 17 november staat in het Republican Stadium in Yerevan de wedstrijd tegen Duitsland op het programma. Dit duel begint om 17.00 uur lokale tijd.

Onder 19 sluit het toernooi dinsdag 20 november af met een wedstrijd tegen Portugal. Ook deze wedstrijd wordt in het Republican Stadium in Yerevan gespeeld en begint om 17.00 uur lokale tijd.