Het Scharrelhofke wint 7 keer goud op vakbeurs

APPINGEDAM - Op de landelijke slagersvakbeurs zijn zeven producten van het Scharrelhofke bij de vakwedstrijden bekroond met goud.

Tijdens deze vakwedstrijden worden de producten door een vakkundige jury beoordeeld op smaak en kwaliteit. In de categorie gegrilde producten zijn de gegrilde kippen, de gegrilde boerenrollade, de boemboe ballen en de gegrilde bouten met goud bekroond. De boemboe ballen (een gegrilde gehaktbal met groenten en ketjap) en de gegrilde bouten zijn zelfs bekroond met goud met ster, het hoogst haalbare op de vakwedstrijden. Verder zijn de gevulde kippensoep (goud), de snert met worst en vlees (goud met ster) en het Damster Stoofpotje (goud) in de prijzen gevallen.

„Door mee te doen aan de vakwedstrijden proberen we de kwaliteit van onze producten steeds verder te verbeteren,” aldus Gerard Bijma van het Scharrelhofke in Appingedam. „Wij werken met verse en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, zodat we een hoogwaardig product voor onze klanten kunnen maken. En het is mooi dat dit door een vakjury wordt beloond. Om dat te vieren hebben we de komende twee weken diverse bekroonde producten in de actie en op de Facebookpagina’s van de winkels in Appingedam en Delfzijl worden diverse tassen met de bekroonde productenweggeven.”