Tien jaar kinderopvang Thuishuis Droomland Appingedam

APPINGEDAM - Kinderopvang Thuishuis Droomland in Appingedam viert feest naar aanleiding van het 10-jarig bestaan..

In november 2008 startte Jolanda Kolk-Walker dit kleinschalige kinderdagverblijf, dat is gehuisvest in een kleurrijke aanbouw bij de woning van Jolanda en haar gezin aan de Vrijheidslaan 8 in Appingedam.

Jolanda is de opvang gestart vanuit haar liefde om met kinderen te werken. Thuishuis Droomland is een kleinschalige kinderopvang waar kinderen van 0-4 jaar zich veilig en geborgen voelen en zichzelf kunnen zijn. De kinderen kunnen hier heerlijk binnen- en buiten spelen. Bij Droomland is veel persoonlijke aandacht voor zowel de kinderen als de ouders.

Ouders roemen de gezelligheid en creativiteit van de opvang. ‘De manier van werken en de sfeer, een ontzettend gezellige, correcte, creatieve opvang,’ vat een ouder het samen. ‘En daarnaast zeer flexibel. Onze complimenten daarvoor’.

Verder zijn ouders enthousiast over de pedagogische visie van Jolanda. ‘Jolanda accepteert ieder kind zoals het is’, merkt een andere ouder op. ‘Ze geeft geen waardeoordeel. Ze denkt vanuit het positieve van een kind’.

Voor het eerst in tien jaar zijn er weer plekjes beschikbaar bij Thuishuis Droomland. De kinderopvang ligt aan een rustige parallelweg van de N360 tussen Delfzijl en Groningen. Ideaal voor ouders uit Appingedam en ouders die deze route gebruiken voor woon-werkverkeer.

Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken met Jolanda Kolk-Walker. Thuishuis Droomland is aangesloten bij Stichting Thuishuis. Een Thuishuis biedt kleinschalige kinderopvang waarbij de eigenaar altijd de leidster van het Thuishuis is. In Noord-Nederland zijn 41 Thuishuizen gevestigd.