Grote overdekte kerstmarkt Loppersum

LOPPERSUM - De jaarlijkse overdekte kerstmarkt in het Waardevol Levengebouw aan de Badweg in Loppersum.wordt op vrijdag 7 december van 16.00 tot 19.00 uur en zaterdag 8 december van 10.00 tot 17.00 uur gehouden.

Er staan zo’n 60 marktkramen, met een zeer divers aanbod, in de verwarmde hal van 1.000 vierkante meter . Dit gaat van kaarten, sieraden, kerstgerelateerde spullen tot droge worsten. Om de sfeer te verhogen zal vrijdagavond en zaterdag Job oet Spiek aanwezig zijn met live gezongen nummers van onder andere Ede Staal, afgewisseld met sfeervolle kerstmuziek.

De ouders kunnen de kinderen rustig achterlaten in een stand is bij de ingang, waar ze tegen een klein bedrag bezig worden gehouden door het maken van vogelhuisjes en schilderijtjes.

Om uit de kosten te komen is er weer een enveloppenactie met honderden prijsjes. Eveneens kunnen bezoekers voor 1 euro hun naam en telefoonnummer opschrijven voor de verloting van 3 kerstreizen voor 2 personen naar Duitsland en 15 waardebonnen van restaurants en andere horecagelegenheden.

Op vrijdagavond 8 december om 20.30 uur is de trekking van stempelkaartactie van de ondernemersvereniging BVL.

De entree is onveranderd gratis, evenals het parkeren van de auto achter het gebouw, waar ruimte is voor 200 auto’s.