Afscheid nemen van gemeentebestuur Bedum

BEDUM - Alle inwoners en ondernemers uit de gemeente Bedum worden van harte uitgenodigd om op donderdag 13 december afscheid te nemen van de gemeenteraad en het college van B en W.

Vanaf 20.30 uur vindt er in het gemeentehuis een informeel afscheid plaats. Leerlingen van Muziekschool Hunsingo zorgen voor de muzikale omlijsting. Burgemeester Erica van Lente: „In andere jaren waren we gewend het nieuwe jaar in te luiden met een nieuwjaarsbijeenkomst. Nu Bedum opgaat in de nieuwe gemeente Het Hogeland, hebben we besloten 2018 uit te luiden met een oudejaarsbijeenkomst. En dat is dan ook de gelegenheid om afscheid te nemen van het gemeentebestuur, zowel van de gemeenteraad als van het college van B en W.”

Voorafgaand aan deze oudejaarsbijeenkomst vindt van 18.45 tot 20.15 uur een buitengewone raadsvergadering plaats die in het teken staat van het afscheid van de gemeente Bedum. Deze vergadering is ook publiek toegankelijk. Vanwege het beperkte aantal plaatsen in de raadzaal, wordt de vergadering live uitgezonden in de hal van het gemeentehuis.