400 boeketten voor zorgmedewerkers Verpleeghuis Vliethoven in Delfzijl

Duizend zorgmedewerkers van Verpleeghuis Vliethoven in Delfzijl (400) en het Amphia ziekenhuis in Breda (600) hebben vrijdag een bloemetje cadeau gekregen. Dat werd bijzonder gewaardeerd.

Dit als dank en klein gebaar van steun voor hun werk in de zorg. Coronagolf na golf verzorgen ze met heel hun hart hun cliënten en patiënten. Het vrolijke roze boeket is hen aangeboden door de telers en abonnees van Bloemenvandeteler.nl uit Aalsmeer.

Abonnee Jolanda kwam met het idee en schreef op de Facebookpagina van Bloemenvandeteler.nl dat ze zo graag een bloemetje wilde sponsoren voor het zorgpersoneel. Marieke, mede-eigenaar: „Toen wisten we het, dit kunnen we mogelijk maken voor al die zorgtoppers. In het begin van de crisis ontvingen ze zoveel bedankjes, maar nu is het vaak stil. We hebben meteen onze telers benaderd en voor we het wisten kregen we al veel mooie bloemen toegezegd of voor een mooie korting ontvangen. Daarna hebben we onze abonnees opgeroepen om te doneren en hebben we van ieder cadeau kerstboeket 1,50 afgedragen hiervoor. Dit resulteerde in 890 boeketten, waar we er zelf natuurlijk 1000 van hebben gemaakt”

De locaties zijn geselecteerd op basis van nominaties en een stemronde van de abonnees.

Het boeketis gesponsord door: Special Orchids; Kwekerij Zuidplas; Adomex; Arend Roses; Tesselaar Alstroemeria’s; Helvoort Company.

Bloemenvandeteler.nl is gestart in mei 2020 en verstuurt inmiddels meer dan 200.000 doosjes bloemen per jaar.