Kerstconcert Roon Staal in Baflo

Zanger en pianist Roon Staal toert van 7 tot en met 23 december door heel Nederland met zijn nieuwe kerstprogramma. Baflo is de enige van de zestien locaties in deze regio.

Het concert op zaterdag 11 december in de Laurentiuskerk begint om 15.00 uur. Een QR code is verplicht en daardoor geldt er geen 1,5 meter regel.

Twintig jaar geleden bracht hij met zijn lied Help Me Through The Night een evergreen uit en inmiddels treedt de 41-jarige musicus zowel in het buitenland op als door heel Nederland met vijf concertreeksen per jaar, waaronder de populaire Kerst Tour.

Met zijn heldere tenorstem en vloeiende begeleiding op de piano lijkt hij de juiste snaren bij het publiek te raken tijdens de donkere dagen van het jaar die voor veel mensen juist zo gezellig en lichtrijk zijn.

Vertolkingen van bekende songs als Oh Holy Night, Stille Nacht, Mary’s Boy Child, Gloria in Excelsis Deo, Away In A Manger, The Holy City, Midden In De Winternacht en In The Bleak Midwinter worden bij de sfeervolle kerstconcerten op zijn eigen authentieke wijze ten gehore gebracht.

Staal bracht in totaal 15 albums uit. Twee van die albums zijn The Christmas Album I (geproduceerd en opgenomen in Vladivostok, Rusland) en The Christmas Album II (geproduceerd en opgenomen in Nederland). Deze zijn bij de kerstconcerten te zien en te verkrijgen.

Voor meer informatie en reservering: www.roonstaal.com of 06-15403125.