Dorhout Advocaten heeft juiste koers te pakken in Eemsdelta

Aangeboden door: Dorhout Advocaten

Dorhout Advocaten heeft in Noord-Nederland een goede naam als middelgroot advocatenkantoor voor ondernemingen, centrale en lokale overheden, non-profit instellingen en andere organisaties. In de regio Eemsdelta heeft het advocatenkantoor ondertussen de juiste koers te pakken.

Met een vestiging aan de Van Ketwich Verschuurlaan 98 in Groningen en aan de Weg naar den Dam 4 in Delfzijl kan Dorhout Advocaten haar cliënten tegenwoordig optimaal bedienen met een breed pakket aan diensten. Op het kantoor zijn gespecialiseerde advocaten werkzaam binnen diverse rechtsgebieden. Zij combineren hun kennis met commercieel gevoel en dat niet alleen legt Gerard Beuker uit namens Dorhout Advocaten.

,,We hebben een betrokken team van advocaten met verstand van zaken en vooral ook een nuchtere kijk op zaken. Wij handelen doortastend en resultaatgericht en binnen ons kantoor heerst een ongedwongen sfeer. We hebben plezier in ons werk en in het behalen van resultaat. Transparant teamwork met onze cliënten binnen ons kantoor is voor ons essentieel. Voor de Eemsdelta regio is het onderscheid voor ons de specialisatie in het ondernemingsrecht of het insolventie- en herstructureringsrecht. We hebben gemerkt dat er in de regio Eemsdelta geen advocaten zijn die deze specialisatie of staat van dienst hebben. Daarbij leveren we een hoge kwaliteit tegenover een scherpe prijs en dat gewaardeerd door onze opdrachtgevers.’’

After-Corona-Scan

Naast het bestaande dienstenpakket voor ondernemers door elf advocaten en vier ondersteuners vanuit het kantoor in Groningen, is het juridisch spreekuur vanuit de vestiging Delfzijl nieuw. Ook nieuw is de ‘After-Corona-Scan’ die in samenwerking met een financieel expert is ontwikkeld. Dorhout Advocaten wil met deze scan ondernemers helpen die na de stopzetting van de coronasteunmaatregelen inzicht in hun financiële en juridische positie willen verkrijgen en hen aanbevelingen doen over eventueel te nemen maatregelen.

Juridisch spreekuur

Het juridisch spreekuur van Dorhout Advocaten voor Eemsdelta-ondernemers is elke woensdagochtend geopend van 09:00 tot 12:00 uur. Drie consults van een uur aan de Weg naar den Dam 4 in Delfzijl zijn wekelijks te reserveren via www.dorhout.nl/gerard. Neem voor meer informatie ook eens een kijkje op www.dorhout.nl of plan een afspraak in met één contactpersoon voor al uw zaken. De medewerkers van Dorhout Advocaten heten iedereen van harte welkom!