De leukste woonwinkels in Groningen

Decorette Groningen

De bladeren vallen volop van de bomen en dat betekent dat we onze dagen weer voornamelijk binnenshuis doorbrengen. Wel zo prettig als je huis en dan op-en-top uitziet. Gelukkig zijn er in Groningen vele toffe woonwinkels te vinden!

Doe in dit artikel inspiratie op en ontdek jouw favoriete woonwinkel Groningen .

Laif & Nuver

In deze hippe woonwinkel met een gezellige, uitnodigende sfeer vind je de leukste kleine(re) meubelstukken en woonaccessoires. Denk aan kussens met grafische prints, hippe bamboe stoelen, houten krukjes, versieringen voor aan de muur en nog veel meer! Je kunt er ook terecht voor de mooiste en origineelste cadeautjes.
Adres: Rode Weeshuisstraat 7

Verroest

In deze woonwinkel vind je betaalbare industriële, vintage en brocante meubels en woonaccessoires. Van opgeknapte boerenkasten tot vintage design lampen, maar ook gave zelfgemaakte salontafels. Ben jij toe aan iets unieks voor je interieur? Dan ben je bij Verroest aan het juiste adres!
Adres: Donkersgang 5

O’42 interieur

Deze enorme interieurwinkel bestaat uit vijf verdiepingen met de hoogwaardige design meubelen van internationale topmerken. Wanneer je de winkel binnenkomt zie je diverse meubels en woonaccessoires in allerlei kleuren en artistieke, geometrische vormen. Denk aan een minimalistische en kubiek vormige vazen en schalen, grof geweven poefs en salontafels van gekleurd glas.
Adres: Oosterstraat 42

Living27

Wanneer je deze hippe woonwinkel binnenstapt ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste woontrends. Je vindt hier namelijk alles wat er op het moment hip and happening is. Daarnaast kun je bij Living27 terecht voor persoonlijk stylingadvies. Interieurstylisten helpen je om samen met jou je een nieuwe look te geven.
Adres: Oosterstraat 27

Tim-Tom vintage conceptstore

Ben jij helemaal weg van de moderne, industriële en vintage stijl? Dan zit je goed bij Tim-Tim vintage conceptstore. Laat je in deze woonwinkel uitgebreid inspireren door de gezellige sfeer, meubels in vintage en industriële stijl en leuke woonaccessoires, zoals glazen kandelaars, bloempotten, mooie omlijste afbeeldingen voor aan de muur en industriële lampen.
Adres: Nieuwe Ebbingestraat 19