Jouw bedrijf in Eemsbode een betere uitstraling geven

Aangeboden door: coatingvloer.nl

Ben jij ondernemer in Eemsbode en wil jij jouw onderneming er professioneler uit laten zien? Dan raden we het je aan om aan de slag te gaan met het kantoor. Je kantoorruimte zegt namelijk wat over de uitstraling van je bedrijf.

Heb je een oud kantoor met een lelijke vloer, dan raden we het je echt aan om hier wat aan te laten doen. Je moet er toch niet aan denken dat je straks klanten niet binnenhaalt omdat je kantoor en zo slecht uit ziet? Dit kan je dus voorkomen door je kantoor te renoveren. Heb jij momenteel tapijt als vloer, dan zorgt dit in veel gevallen voor een veel oudere uitstraling. Kies er dan bijvoorbeeld voor om een gietvloer aan te schaffen, dit maakt je kantoor een stuk moderner.

De kosten van de gietvloer

Wil jij een gietvloer aanschaffen, dan ben je waarschijnlijk wel zo benieuwd naar de kosten gietvloer. Zorg er daarom voor dat je je hier eerst goed in verdiept. Er zijn verschillende soorten gietvloeren en je zult dus eerst moeten bepalen wat voor gietvloer je eigenlijk aan wilt schaffen. Wil jij bijvoorbeeld een PU gietvloer aanschaffen, dan is het goed om te weten dat je voor een laagdikte van 2-3 mm zo’n 60 tot 80 euro per vierkante meter betaald. Kies je voor een Epoxy gietvloer, dan betaal je voor hetzelfde aantal mm zo’n 45 a 72 euro per vierkante meter.

Je kantoor ziet er meteen beter uit

Wanneer je een oude vloer in je kantoor hebt en deze laat vervangen door een gietvloer, dan zal dit je kantoor er meteen veel beter uit laten zien. Het is bizar om te zien wat een vloer wel niet met een ruimte kan doen, wij raden dit dan ook absoluut aan! Je kunt nu weer klanten bij jou op kantoor ontvangen zonder dat je je hiervoor hoeft te schamen en dat is wel zo fijn.

Ontzettend veel voordelen

De gietvloer zorgt voor ontzettend veel voordelen. Deze vloer is om verschillende redenen een aanrader. Natuurlijk, de vloer ziet er mooi uit, echter is dit niet het enige. Zo is de vloer makkelijk schoon te houden, kan deze tegen een stootje en is de vloer ook nog eens geschikt voor als jij allergieën hebt. Tevens kan de vloer tegen water en ziet deze er zeer strak uit en dat laatste zal er juist voor zorgen dat je kantoor er in een keer veel professioneler uitziet.

De beste aanbieder

Wanneer je zo’n vloer aan wilt schaffen, dan is het slim om voor een goede aanbieder te kiezen. Dit kan in eerste instantie misschien wel iets meer kosten, echter doe je dan wel een aankoop voor de lange termijn. Kies je ervoor om met een slechte aanbieder in zee te gaan, dan gaat dit je op de lange termijn alleen maar meer geld kosten en dat is natuurlijk zonde.