Theater in boerenschuur Oosterwijtwerd weer los met uitverkochte muzikale voorstelling

De grote schuur van Eetcafé de Boerderij in Oosterwijtwerd is sinds vrijdag weer omgetoverd tot theaterzaal. De muzikale voorstelling Durf te Dromen, met rollen voor Frank den Hollander, Carmen Schilstra, Jan Veldman, Jeroen de Jong, Lielian Tan en Alina Kiers, trok meteen al uitverkochte zalen.

Donderdag 22 julli gaat het verder met Marieke Klooster en Sanneke van der Meulen, waarna meestergitarist Harry Sachsioni zijn opwachting maakt. Het weekend is voor de Troebadoers en Die Tüdelband uit Hamburg.

Tangerine en Wia Buze

Voor bijna alle voorstellingen zijn nog kaarten verkrijgbaar. Op het programma, dat loopt tot en met 31 augustus, staan onder andere nog Arjen Lubach, Tangerine, Wia Buze, Jan Rot, Marlene Bakker en Törf. De voorstellingen van Lubach zijn al uitverkocht.

Naar aanleiding van de eerste coronagolf is er vorig jaar op initiatief van theatermakers Carmen Schilstra, Alina Kiers en Rolf Schreuder voor het eerste een podium gecreëerd. Met als doel noordelijke artiesten of artiesten die iets met het Noorden hebben een podium te bieden. Dat werd een behoorlijk succes, met optredens van artiesten als Bert Visscher, Freek de Jonge en Pé en Rinus.

Door de enorme ruimte in de schuur is men in staat een veilige omgeving te bieden voor artiesten en publiek. Gekoppeld aan een optreden wordt er een lunch of diner geserveerd in het restaurant aan het water.

De kaartverkoop gaat via: www.tis-podium.nl.