Afslanken in studio ervaringsdeskundige Jet Seijbel in Appingedam

APPINGEDAM Jet Seijbel is sinds een paar weken actief met haar afslankstudio Easyslim Appingedam.

Jet is zelf ervaringsdeskundige. Al jaren tobde zij met haar gewicht. Diëten, sporten, nog meer diëten, het hielp steeds even, maar altijd was er sprake van het jojo-effect. Als geen ander weet ze hoe moeilijk het is om af te vallen en daarna goed op gewicht te blijven. In 2020 liep ze tegen een advertentie van Easyslim.nu aan. Ze trok de stoute schoenen aan en maakte een afspraak. Al snel behaalde Jet dusdanige resultaten dat ze nu zelf een Easyslim.nu studio is gestart.

„We werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie,” legt Jet uit. „De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden met elektrostimulatie de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en uiteraard veilig.”

Easyslim Appingedam aan Zwet 35c is open van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur.

Bellen of appen voor een tijdelijk voordelige intake en proefbehandeling kan via: 06-15204003. Mailen kan ook: appingedam@easyslim.nu. Online boeken kan via: www.easyslim.nu.