Automaterialen- en watersportzaak Delfparts nieuw in Appingedam

APPINGEDAM Aan de Eerste Industrieweg 11 in Appingedam is een nieuwe zaak gevestigd, Delfparts.

Delfparts houdt zich bezig met watersport en alle denkbare soorten automaterialen, zoals startmotoren, dynamo’s en verlichting. Ook onderdelen die gebruikt worden in de landbouw, industrie en scheepvaart zijn er verkrijgbaar.

Voor de artikelen op het gebied van watersport is de Damster onlinewinkel in de noordelijke regio hoofddealer van Allpa, de toonaangevende watersportgroothandel in Europa. “We springen eigenlijk in een gat,” legt Laurens van den Berg van Delfparts uit, die samen met zijn partners zo’n 25 jaar ervaring heeft in watersport en motoronderdelen. “Er zijn in de regio weinig watersportwinkels. We kunnen bovendien alles leveren, van klein tot groot, van kikkers tot (buitenboord)motoren, van onderdelen voor rubberboten tot grote jachten. We verkopen alles via internet. Het is mogelijk om bestelde producten bij ons af te halen of we kunnen het versturen door heel Nederland. Voorin de zaak in Appingedam hebben we en presentatiehoek met watersportartikelen. Veel daarvan hebben we ook op voorraad in ons magazijn. In totaal kunnen we 40.000 watersportartikelen leveren.”

Voorlopig is de zaak een aantal vaste dagen open, op woensdag- en vrijdagmiddag en zaterdagmorgen. Verder wordt er op afspraak gewerkt.

“In de toekomst denken we aan uitbreiding op het gebied van verf, anti-fouling en schildersbenodigdheden,” vertelt Van den Berg. Het aanbod is te vinden via: www.delfparts.nl. In combinatie met de watersporttak zijn daar een miljoen artikelen te vinden.

Delfparts is te bereiken via: 085-0240580 of info@delfparts.com.