Met een verrekijker de natuur in bij nieuwe locatie van Kids2b in Ten Boer

TEN BOER Kinderopvangorganisatie Kids2b heeft maandag een tweede locatie in Ten Boer geopend, Kids2b Kaakheem. Deze speciale buitenschoolse opvanglocatie voor kinderen van 8,5 jaar en ouder is gevestigd in het gebouw van de ijs- en skeelervereniging.

Avontuurlijke locatie

Kids2b Kaakheem is een avontuurlijk locatie voornamelijk gericht op de natuur en bewegen. Het activiteitenaanbod is avontuurlijk en uitdagend, waarbij gedacht kan worden aan zelf speelgoed maken van producten uit de natuur of zelf koken met producten uit de eigen moestuin. Marinka Koster, clustermanager bij Kids2b: „We laten kinderen allerlei producten hier zelf maken. Zo leren ze niet alleen waar het vandaan komt, maar ook nieuwe vaardigheden. Heeft er bijvoorbeeld iemand papier nodig, dan gaan we eerst zelf papier maken.”

Slecht weer bestaat niet

De nieuwe locatie van Kids2b ligt midden op de ijs- en skeelerbaan van Ten Boer. „Een prachtige locatie voor onze kinderen waar we veel activiteiten met de kinderen buiten kunnen ondernemen. Ook als het weer niet zo mooi is. Dat levert juist leuke avonturen op. We zullen dan ook vaak met de verrekijker op pad gaan om de natuur te ontdekken.”