Nieuwe kapsalon in Delfzijl: HaarsalonM gespecialiseerd in knippen en kleuren met een persoonlijke boodschap

DELFZIJL Delfzijl is een kapsalon rijker. Marian Mulder is gestart met haar eigen salon met de naam HaarsalonM.

„Na 36 jaren bij verschillende kapsalons gewerkt te hebben was het tijd om voor mijzelf te beginnen,” vertelt Marian. Haar kleine en sfeervolle kapsalon is aan huis, waarin ze graag persoonlijke aandacht en een luisterend oor aan haar klanten biedt om het best wenselijke resultaat te behalen.

„Ik krijg er energie van als ik klanten met een tevreden gevoel en een blij gezicht de deur uit laat gaan. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends, maar houd er ook van een prachtige klassieke coupe te knippen. Ik ben een zeer bedreven kleurspecialiste; highlights, lowlights en dergelijke.”

Ze werkt uitsluitend op afspraak voor dames, heren en kinderen.

Marian werkt graag met producten die vegan en dierproefvrij zijn. Daarom heeft ze gekozen voor het merk Perfect On People (POP). De producten van POP zijn vrij van parabenen en siliconen, zijn 100% vegan en dierproefvrij. De haarkleur van POP is bovendien PPD vrij.

Ben je op zoek naar iemand die de tijd voor je neemt en aandacht heeft voor persoonlijke wensen, bel of app dan voor een afspraak. Dat kan via: 06-83200695 of @followhaarsalonM. Meer op: https://haarsalonm.com/.