Sterke opening Bie de Jongens in Spijk

SPIJK Bloemen en Planten Centrum Bie de Jongens in Spijk heeft het behoorlijk druk gehad tijdens de openingsvierdaagse. Tenminste voor zover de coronamaatregelen dat toelieten.

Burgemeester Gerard Beukema gaf woensdagmorgen met de officiële opening het startsein. Dat deed hij voor de winkel bij het uithangbord, waarop de eigenaren Klaas Jan Moesker en Ron Machielsen in een cartoontekening staan afgebeeld. De tekening is van een Limburgse cartoonist. Dat werd geregeld door hun vaste ontwerper Erwin Lammerts van Puntgaaf Reclame en Vormgeving.

De nieuwe winkel werd overladen met complimenten. De inrichting van zowel het binnen- als buitenterrein werden geprezen. Ook nieuwe dingen in het assortiment zoals streekproducten en woonaccessoires vielen de klanten op.

Tijdens de openingsdagen was er voor de kinderen niet alleen een springkussen. Ze kregen ook een zakje zonnebloempitten mee om mee te doen aan de wedstrijd wie de grootste zonnebloem kan kweken. Na de zomer is de prijsuitreiking.

De drukte na de opening maakte al duidelijk dat er nog parkeerplekken nodig zijn. Die worden nog gerealiseerd aan de Ubbenasingel.