Online voorronde pokerkampioenschap Appingedam

APPINGEDAM De inwoners van Appingedam en omgeving kunnen op zondag 31 januari om 19.30 uur meedoen aan een online voorronde van het Open NK Poker.

Verspreid over het land worden er in totaal 200 voorrondes voor de landelijke finale gespeeld.

De winnaar van deze online voorronde krijgt de titel ‘Online Pokerkampioen van Appingedam 20/21’ die gepaard gaat met een mooie trofee. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de halve finales van het ONK Poker. Daar strijden pokerliefhebbers uit het hele land voor een plaats in de landelijke finale. Niet alleen de winnaar maakt kans op een plek in de volgende ronde. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel deelnemers zich kwalificeren voor de halve finales en zal er ook nog een bepaald percentage de kans krijgen door te breken via de online kwart finales.

Zowel de halve finales als de finale van het ONK Poker zullen in de zomer van 2021 live gespeeld worden aan echte pokertafels. De winnaar van de finale zal worden gekroond tot ‘Pokerkampioen van Nederland 20/21’ en maakt net als Ruurd Nauta in 2017 de kans om als gesponsord lid van Team ONK Poker (inter)nationale pokertoernooien te spelen. In zijn eerste jaar als gesponsorde pokerspeler won Ruurd al meer dan €30.000.

Iedereen die mee wil doen kan zich via https://www.onkpoker.nl/ inschrijven.