Grote Clubactie NEC Delfzijl levert liefst 5600 euro op

DELFZIJL Het was zaterdag 5 december genieten voor jong en oud op sportpark centrum. Tijdens de trainingen van de jeugd van NEC Delfzijl sloten ineens een aantal voetbalpieten aan. De kinderen waren blij verrast en dat gaf natuurlijk mooie lachwekkende situaties.

Na afloop van de training kregen alle kinderen natuurlijk een cadeautje. Daarmee was het feesten echter nog niet gedaan. De afgelopen weken konden er loten van de Grote Club Actie worden gekocht waarvan 80% van de opbrengst naar de vereniging gaat. Met name de jeugdleden hebbenen er bijzonder veel verkocht. De topverkopers, van wie er eentje zelfs bijna 300 loten had verkocht, ontvingen een certificaat en een mooi cadeautje. Daarnaast ontvingen de teams die de meeste loten hadden verkocht een gesponsorde waardecheque voor een avondje bowlen en een bezoekje aan een bekende hamburgerketen.

Maar de grootste verrassing zat nog in de zak van Sinterklaas, de Grote Club Actie-cheque van maar liefst €5608, het resultaat van alle verkochte loten, werd onthuld en overhandigd aan het bestuur. Een topprestatie, zeker gezien de huidige omstandigheden.