Sinterklaas op nieuwe sloffen in De Fontein in Ten Boer

TEN BOER Sinterklaas heeft donderdag met zijn Pieten een bezoek gebracht aan De Fontein in Ten Boer. Hij werd gebracht door Otomoto omdat de boot vast kwam te zitten onder de nieuwe brug.

Bij aankomst stonden alle kinderen van de school en van Kids2b hem zingend op te wachten. Voor hij naar binnen ging kreeg hij van Lucas een paar mooie pantoffels. In het nieuwe KindCentrum lopen alle kinderen op sloffen, vandaar.

In het speellokaal en in de klassen lieten de kinderen hun kunstjes zien. In de bovenbouw moest de Sint moeilijk vragen beantwoorden. Robbe wilde weten of Sint wel eens in een Boeing 747 had gezeten en of dat allemaal wel ging met zijn mijter en staf. Geen probleem, dan reist Sint incognito.

De Pieten en Sint zijn ook bij de peuters van Kids2b langs geweest met pepernoten en pakjes.

In de pauze speelden de Pieten mee op het plein en Sint ging nog even op bezoek in het Grote Pietenhuis op het speel/leerplein van de onderbouw.

Helaas konden 15 kinderen het feest niet op school meemaken. Zij waren thuis omdat ze verkouden waren. Tijdens het pakjesfeest konden de thuiszittende kinderen van de bovenbouw via een digitale verbinding live meekijken. De kinderen van de groepen 1 tot en met 5 hadden allemaal een digitaal gespreksmomentje met de Sint vanuit het kantoor van de directeur.

De Pieten hebben de pakjes thuisbezorgd bij de kinderen die er niet waren.