Trainster hockeydames Eemsmond ‘regelt’ sponsor NIVI BHV

DELFZIJL Hockeyclub Eemsmond heeft een nieuwe sponsor. Vanaf december is NIVI BHV uit Appingedam zichtbaar op de trainingspakken van Dames 1.

Onlangs stelde Marleen Bos – van der Laan (van NIVI BHV B.V. en trainster van de Hockey Dames 1) voor om de trainingspakken voor de dames 1 te sponsoren. Dit werd door de selectie en het bestuur van Hockeyclub Eemsmond zeer positief ontvangen.

Bijdrage aan groei

Marleen: „We zijn zeer trots op het aangaan van deze samenwerking. Wij leveren graag een bijdrage aan de groei van deze mooie sportclub. Voor NIVI BHV B.V. is het bovendien belangrijk verbinding te leggen tussen het bedrijfsleven en de lokale sportclubs en verenigingen. Ik ben zelf bekend bij de hockeyclub en weet hoeveel kracht en uitstraling Eemsmond heeft binnen Delfzijl en de wijde omgeving. Hier wordt NIVI BHV graag mee geassocieerd.”

Sportieve ambities

Met de nieuwe sponsor wordt een bijdrage geleverd aan het realiseren van de sportieve ambities van de hockeyclub. „Wij zijn zeer blij met NIVI BHV B.V. als nieuwe sponsor,” vertelt Thierry Roossien van de Sponsorcommissie HC Eemsmond). „Het allermooiste is dat naast het feit dat NIVI BHV B.V. sponsor wordt van Dames 1, Marleen zichzelf ook inzet voor de club als trainster van Dames 1. Dit is toch een mooie vorm van samenwerking, met name voor de lange termijn.”

Het nieuwe reclamebord van NIVI is binnenkort ook te bewonderen aan de zijlijn van het hoofdveld.

Meer iinformatie over de club via: www.hockeyclubeemsmond.nl/.