Het Lokaal komt in december met livestream bingo en kerstdiner met overnachting

DELFZIJL Het team van Het Lokaal wil dat er dit jaar toch nog een beetje een evenement komt in Delfzijl. Ze komen daarvoor met iets nieuws, een livestream bingo in december met mooie prijzen, plus een hoofdprijs ter waarde van €. 500,00.

Activiteiten als de geroemde pubquiz kunnen geen doorgang vinden. „Als de horeca op slot zit vanwege corona, wat zijn dan nog de mogelijkheden voor ondernemers om omzet te creëren,” vroeg eigenaar Lammert Hekman zich af. „Ieder bedrijf op zich probeert daar vorm aan te geven met ideeën en kwaliteiten waarin men zich denkt te onderscheiden. Het Lokaal is ook niet passief en probeert op meerdere fronten resultaat te behalen. Bedrijven die doorgaans met personeel een kerstborrel op locatie hebben, worden bijvoorbeeld aangeschreven om gebruik te maken van een kerstdiner surprisepakket. Het gaat dan om voorgegaarde ‘bijzondere’ gerechten van restaurantniveau die thuis genuttigd worden. Eventueel aangevuld met (regionale) drankjes. Of een ‘uitgebreide stamppot voor twee’-pakket.”

„Voor de reguliere bezoekers van Het Lokaal gaan we er wat leuks van maken met een livestream bingo. Wij bieden een december-borrelbox aan met producten van regionale ondernemers, plus bingo-kaarten. Met die bingo-kaarten en een toegangscode/link via email kun je meedoen aan de bingo met prachtige prijzen, inclusief de hoofdprijs.”

Meer informatie over de bingo is verkrijgbaar via: info@hetlokaaldelfzijl.nl.

Uit eten

Daarnaast biedt Het Lokaal, samen met het naastgelegen Hotel aan de Singel, de mogelijkheid om tijdens kerst toch ‘uit eten’ te gaan. In hotel-restaurants is dat toegestaan. „Gasten kunnen €. 20,- per persoon overnachten (of nog minder), in combinatie met een kerstdiner. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van een hotel-kortingscoupon.” Meer informatie bij Hotel aan de Singel te Delfzijl of via: www.hotelaandesingel.nl.

Tijdens Kerstavond, 1e , 2e en 3e Kerstdag (24 tot en met 27 december) biedt restaurant ‘couleur locale’ een heerlijk menu van lokale producten zoals steak-tartaar, vissoep, tournedos en streekkazen. Zie: www.hetlokaaldelfzijl.nl.