Technisch Installatiebedrijf Bakker viert 40-jarig bestaan

‘T ZANDT Technisch Installatiebedrijf Bakker bestaat op 1 oktober 40 jaar. Daar staan Piet en Jeroen Bakker en hun werknemers deze week wel even bij stil

Piet Bakker heeft in 1980 het bedrijf overgenomen van zijn schoonvader die ruim 30 jaar een elektrotechnisch bedrijf heeft gehad in ’t Zandt. Sinds 1980 heeft Piet het pakket uitgebreid tot een totaalbedrijf op het gebied van gas, water, elektra, cv, zink en dakwerk.

Sinds 2016 is Jeroen Bakker mede-eigenaar geworden na jaren ervaring te hebben opgedaan binnen het bedrijf. De laatste jaren verandert er zoveel in de techniek dat Jeroen zich ook heeft gespecialiseerd in alle facetten van duurzame energie, of het nu gaat om zonnepanelen, warmtepompen of LED verlichting.

„Wij hebben een nauw contact met onze leveranciers en fabrikanten wat resulteert in een goed en passend advies voor elke situatie, ”vertelt Jeroen. „Tevens hebben wij een goede relatie met diverse aannemers uit de regio en door de korte lijntjes binnen ons bedrijf zorgt dit voor een goede samenwerking. Of het nu gaat om een kleine aanpassing, uitbreiding, grote verbouw of complete versterking van een woning, wij draaien onze hand er, ook na 40 jaar, niet voor om.”