Circus Bossle komt weer naar Ten Boer

TEN BOER Het uit Duitsland afkomstige familiecircus Bossle komt voor de derde keer naar Ten Boer. Van woensdag 23 tot en met zondag 27 september staat de grote tent opgebouwd op het Dorpsplein.

Normaal gesproken is er plek voor ruim 300 bezoekers in de circustent. Om de 1,5 meter afstandsregel te waarborgen, heeft het circus het bezoekersaantal voor de vernieuwde show beperkt tot maximaal 100 bezoekers per voorstelling. Daarnaast zorgt het circus voor extra hygiënemaatregelen zoals een grondige schoonmaak en ontsmetting van de zitplaatsen, na elke voorstelling. Ook wordt de circustent, zowel voor als na elke voorstelling, extra geventileerd.

Het circus presenteert een ruim 80 minuten durende show met alle klassieke elementen, waaronder jongleurs, acrobaten, messenwerpers, vuurspuwers en clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. In de met zaagsel gevulde piste passeren onder andere honden, pony’s, lama’s en kamelen de revue.

De reeks voorstellingen in Ten Boer beginnen op woensdag 23 september om 15.00 uur, vrijdag 25 september om 19.00 uur, zaterdag 26 september om 15.00 uur en zondag 27 september om 14.00 uur.

De kassa is, voor voorverkoop, op voorstellingsdagen geopend van 10.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het circus: www.facebook.com/circusbossl.