Laatste rondje Art Carrousel

Hellum De Art Carrousel draait zondagmiddag 16 augustus haar laatste rondje.

De afgelopen edities waren al een succes door het prachtige weer, de bijzondere voorstellingen en de ontspannen sfeer zoals we die kennen van Art Carnivale, het festival dat dit jaar helaas niet door kon gaan.

Art Carrousel is een kunstzinnige belevenis voor jong en ouder met binnen- en buitenkunst, kramerie, artistieke en muzikale voorstellingen en een flinke portie vermaak. Vooral de nieuwe speelweide rondom De Ent is een groot succes voor de kleintjes, terwijl ouders en/of grootouders zich rustig kunnen ontspannen en genieten van optredens en een hapje en drankje.

Deze afsluiter heeft uiteraard een aantal verrassingen in petto waarvan een aantal hierbij alvast verklapt worden: Jongleur Marco Bonisimo neemt zijn kompaan Tonny Mulder mee en zijn daarmee compleet als Duo Diesel. Op het podium staan een aantal vertrouwde gezichten uit de Art Carnivale beweging: Ol’Houd vertolkt het Groninger levenslied en er ook zal er het nodige ‘tegengeluid’ op de hoofdstroom van muziek en media ten gehore gebracht worden.

In De Ent hebben de organisatoren de smaak zelf ook te pakken gekregen. De locatie en alle mogelijkheden die het gebouw en de omgeving te bieden hebben maakt deze plek ook naast activiteiten als Art Carrousel nteressant. Daarbij worden er kansen gezien voor een regelmatig bezoek voor kunst- en cultuurliefhebbers uit eigen regio en verder weg. Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe jaarprogrammering, waarbij het de bedoeling is dat deze het komende herfst- en cultuurseizoen het licht zal zien.

Welkom op Art Carrousel, mochten er nog kaarten beschikbaar zijn dan zijn deze reserveren op www.artcarnivale.nl.