Concert Tim Veldman en Ada Pérez met thee of diner

LEENS De van familie van Starckenborg had vroeger al een goede band met de Petruskerk in Leens. Logisch dat Museum Landgoed Verhildersum en de Stichting Hinszorgel Leens nu ook nauw samenwerken in een concertserie.

In de grote zaal van de borg, bij het portret van de familie van Starckenborgh, stonden zaterdag 25 juli twee concerten gepland met Tim Veldman en Ada Pérez. Helmaal in de stijl zoals dat op de borgen van de Groninger landadel gewoon was. In verband met de coronacrisis zijn de concerten verplaatst naar Ons Schathoes bij de borg Verhildersum. Uniek is dat vooraf aan de concerten een high tea of driegangendiner geserveerd wordt in Ons Schathoes.

Tim Veldman en Ada Pérez

De concerten worden gegeven door het muzikale duo Tim Veldman en Ada Pérez. De prachtige combinatie van diverse soorten fluiten en klavecimbel biedt oneindig veel expressieve mogelijkheden. Het duo speelde al op veel bijzondere locaties in Europa. Tim Veldman studeerde aan het Utrechts Conservatorium en de Akademie für Alte Musik in Bremen. Ada Pérez studeerde aan het Conservatorio de Musica te Murcia en aan het Utrechts Conservatorium.

Reserveren kan via info@verhildersum.nl.