Gratis weekend Delfzijl en omgeving

DELFZIJL in het Eemshotel te Delfzijl is afgelopen weekend de prijs ‘Win een weekend in het Waddengebied’ uitgereikt door directeur Rens Kalsbeek van Top van Groningen

Tijdens de Reis & Co beurs in januari organiseerde Top van Groningen de winactie: Wat staat er op jouw bucketlist van het Waddengebied? Meer dan 200 bezoekers hebben een antwoordkaart ingevuld om te laten zien wat ze graag een keer willen meemaken.

Diner boven zee

De winnares is Wendy Wagenmakers uit Zuidhorn. Zij heeft afgelopen weekend van haar prijs genoten: een weekendje Wadden voor twee personen met een overnachting in het Eemshotel inclusief ontbijt, een romantisch diner boven de zee, toegangstickets voor het MuzeeAquarium en een bezoek aan Punt van Reide met de gelegenheid om te kijken op de dijk naar zeehonden en zeehondenpups.

De bucketlist winactie is een gezamenlijk initiatief van Top van Groningen en Bert Boer van het Eemshotel. De betrokkenheid van horecaondernemer Boer bij toerisme is afgelopen weekend nog meer zichtbaar geworden. In de hal van het Eemshotel is een VVV Informatiepunt ingericht waar gasten en passanten zich kunnen oriënteren op wat er te doen en te beleven is in Delfzijl en omliggende regio.