Fivelveld haalt tennistopper in huis

APPINGEDAM Tennisclub L.T.C. ’t Fivelveld in Appingedam is een samenwerking aangegaan met lokale tennistopper Maikel Borg.

Maikel is 22 jaar, woont in Delfzijl en heeft jaren fulltime getennist. Hij heeft een aantal Future-titels behaald en zijn hoogste notering was 500 ATP in de dubbel. Sinds kort is Maikel gestopt met fulltime tennis en het lijkt hem geweldig om aan de andere kant van het net te staan en zelf training te geven. Hij wil zo spoedig mogelijk beginnen met zijn opleiding voor tennistrainer.

Naast de reeds bestaande samenwerking met tennisschool Smashing gaat Maikel zijn ervaring in het professionele circuit delen met de leden van Fivelveld in de vorm van ‘tennissen onder begeleiding van een tennistopper!’

Schaarste

Voorzitter Eric Mooij vertelt dat er in Nederland een grote schaarste is aan trainers met een licentie en dat Fivelveld, samen met de KNLTB en tennisschool Smashing, lang heeft gezocht naar een goede trainer met licentie. Toen dat erg lastig bleek te zijn, was in de tussentijd contact gelegd met Maikel Borg. “Wij denken hiermee een unieke oplossing te hebben gevonden.”

Om in deze tijden mensen een sport te kunnen bieden, heeft Fivelveld naast diverse aanbiedingen voor de jeugd nu ook voor volwassenen leuke aanbiedingen, zodat ook volwassenen lekker kunnen sporten in clubverband. Zo kun je gebruik maken van twee gratis proeflessen of je inschrijven voor de Zomerchallenge. Deze challenge is een abonnement voor vrij tennissen dat loopt van 1 juni tot en met 31 augustus voor slechts € 30.

Fivelveld doet ook mee aan het initiatief wijzijntennis.nl. Vrijwilligers van Fivelveld treden op als gastheer/gastvrouw voor de club, ontvangen de deelnemers hartelijk op de club en gaan met hen een balletje slaan.

Meer informatie en inschrijfmogelijkheden zijn te vinden op: fivelveld.nl.