SV TEO scoort ruim 1500 euro met statiegeldactie COOP

TEN POST De statiegeldactie van Sportvereniging TEO bij COOP Alma Ten Boer is een groot succes geworden. Er werd een recordbedrag ingezameld van maar liefst € 1552,80.

Het succes van de actie is voor een groot deel te danken aan de inzet van een groep enthousiaste leden van SV TEO.

Frits en Natasja Alma, eigenaren van COOP Ten Boer, overhandigden de cheque aan SV TEO-voorzitter Gerben van der Hoek. „Ik ben onder de indruk van de opbrengst. Dit is een prachtig gebaar aan de club,” aldus Van der Hoek. Frits Alma legt uit dat de COOP het belangrijk vindt om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke initiatieven. „Mensen kunnen hun statiegeld doneren aan het goede doel. De COOP verdubbelt dit bedrag. Ik vind die betrokkenheid persoonlijk ook erg belangrijk. Je moet meer willen zijn dan alleen een supermarkt.”

De opbrengst voor SV TEO is een absoluut record. Leden van SV TEO gingen huis aan huis langs de deuren om flessen en kratten in te zamelen. Eén van die leden is Lars Leeman. „We hebben met elkaar de schouders onder de actie gezet. Dat doe je voor je club.”

„Hiermee zie je dat onze club springlevend is,” stelt een tevreden voorzitter.

De opbrengst van de actie wordt gebruikt voor nieuwe activiteiten en evenementen van SV TEO. De vereniging heeft namelijk de ambitie om te groeien, zowel ophet sportieve als op het maatschappelijke blak.