Lokaal geproduceerde handgel voor een eerlijke prijs

DEN ANDEL Sinds de uitbraak van de coronacrisis maakt Distilleerderij Het Hogeland uit Den Andel desinfecterende handalcohol voor een zo laag mogelijke prijs.

In korte tijd is dit lokale product zoveel verkocht dat de distilleerderij handen te kort komt en voorlopig niets anders meer maakt. „Niemand wil corona. Daarom produceer ik voor een eerlijke prijs,” zegt Iebele Abel, eigenaar van de distilleerderij.

Niet plakkerig

De handgel is van hoge kwaliteit en voldoet aan de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. De handgel heeft een hoog percentage alcohol (80%). Daardoor is het effectief en droogt het snel zonder plakkerig te worden. Het is vergelijkbaar met de handdesinfectiemiddelen die ook ziekenhuizen en instellingen gebruiken.

Bedrijven, ZZP-ers en verenigingen in de regio Noord-Groningen en Groningen stad kunnen de handgel telefonisch bestellen voor het extra voordelige tarief van 8 euro per liter (niet voor particulieren). Het middel wordt zolang de voorrad strekt geleverd in navulverpakkingen van 1 lieter en 2,5 litere.

Voor meer informatie en bestellingen kan men bellen naar 06 101 808 10 of kijken op www.distilleerderijhethogeland.nl.