Zwembad de Blinkerd in Ten Boer dinsdag 2 juni open

TEN BOER Zwembad de Blinkerd in Ten Boer gaat op dinsdag 2 juni open.

Op vaste tijden kunnen baantjeszwemmers, jeugd onder de dertien jaar en peuters met begeleiding er terecht. Men kan niet vrijblijvend komen, maar moet vooraf reserveren. Dit is belangrijk, omdat het aantal baantjes zwemmers per half uur tot een maximum beperkt is. Vol is vol. Reserveren kan via de website: www.stichtingbes.com/zwembad-de-blinkerd.

Het is mogelijk telefonisch te reserveren voor mensen die geen computer hebben, via: Op de website staat informatie over de tarieven, openingstijden en de coronaregels. Zoals van tevoren reserveren, badkleding al aan, beperkt toiletgebruik, geen gebruik kunnen maken van glijbaan, duikplank, zonneweide en de douches.

De Blinkerd werkt dit jaar niet met abonnementen en 12 badenkaarten, maar met losse kaartjes per bezoek. De nog geldige 12 badenkaarten worden een jaar langer geldig, zodat men er volgend jaar weer gebruik van kan maken.

Donatie

Mensen die niet zo in de gelegenheid zijn om zelf te gaan zwemmen, maar wel het zwembad een warm hart toedragen en willen ondersteunen kunnen dat doen door een donatie over te maken naar: bankrekening: NL89RBRB0666971498 tnv Stichting BES ovv: Donatie 2020.