Succesvolle raamroute ook in Pinksterweekend

NOORD-GRONINGEN De raamroute van Atelierroute Hoge Noorden in het weekend van Hemelvaart is een enorm succes gebleken. Vele bezoekers konden genieten van alle kunstwerken voor de ramen die vanaf de buitenkant bekeken konden worden.

Sommige kunstenaars hadden hun werk in de tuin tentoongesteld, bij anderen waren de ateliers geopend of was er een kraampje op de oprit van hunhuis. Ook in het komende Pinksterweekend is deze kunstroute weer te bezoeken.

Deelnemers

De deelnemers zijn in Stedum: Rein Pol, Janna Bathoorn, Renate Martini, Jan Alwin de Jong, Miriam Geerts, Ria de Vries, boekbindatelier Wim Gremmen, Maria Hoeksema en Birgitta Prechtl; Loppersum: Nanny ter Wiel; Onderdendam: Edwin Grissen en Rieneke Gollnau; Huizinge: Josefien Alkema, Emca Wildeman en Francine Schrikkema; ‘t Zandt: Marilyn Josiena en Jos Mulders; Roodeschool: Linda Bouter en Tiny Bouter-Snijders; Uithuizen: Will Hageman, Anneke Boerma; Doodstil: Oscar de Jong en Hilde van Heuveln; Rottum: Irma Krabbendam, Karin Hardonk en Kim Haaxma; Kantens: Gerda Onnes: Middelstum: Mary Velthoen en Josje Hamel.

De adressen van alle deelnemers zijn te vinden op www.gerdaonnes.com. Bij sommige kunstenaars is bij mooi weer het werk ook in de tuin, op de oprit of in de ateliers te zien. Open: 30 mei tot en met 1 juni van 11.00 tot 18.00 uur.